Το σχολείο μας

yard1    yard2

Το σχολείο μας βρίσκεται στο δυτικό άκρο της πόλης των Μαλίων και συστεγάζεται με το Γυμνάσιο Μαλίων.

Το σχολείο μας χρησιμοποιεί τον πρώτο όροφο και μία τάξη στο ισόγειο από το κτιριακό συγκρότημα που βλέπετε στις παραπάνω φωτογραφίες.

Στο πρώτο όροφο υπάρχουν 6 (έξι) αίθουσες διαστάσεων (6.8μ x 6.8μ) , το εργαστήριο Φυσικής και Χημείας , τα γραφεία των καθηγητών και μια μικρή αίθουσα 2μ x 6.8μ.

Στο ισόγειο βρίσκεται το εργαστήριο της Πληροφορικής και μία αίθουσα η οποία χρησιμοποιείται κυρίως για βιντεοπαρουσιάσεις και την επίδειξη εφαρμογών σύμφωνα με τις νέες τεχνολογίες. 

Συνολικά , συνεπώς, το σχολείο μας διαθέτει 7 (επτά) αίθουσες διδασκαλίας , το εργαστήριο Φυσικής και το εργαστήριο της Πληροφορικής.

Στον αύλειο χώρο του σχολείου μας υπάρχουν δύο «μπασκέτες» για την καλαθοσφαίριση , καθώς και ένα δίχτυ(φιλέ) για την πετοσφαίριση.

Στο νότιο άκρο της αυλής, υπάρχει η δημοτική βιβλιοθήκη, η οποία περιέχει πληθώρα βιβλίων, και η οποία δανείζει βιβλία στους μαθητές και τους δημότες του δήμου μας.

Στο υπόγειο του δεύτερου κτιριακού συγκροτήματος βρίσκεται η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, η οποία είναι κοινή και για το Γυμνάσιο και για το Λύκειο.

Πρόσθετες πληροφορίες